Ház-, lakás- és üzlet felújítás

Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy szakemberre volt szüksége, de nem szerette volna idegenekre bízni otthona felújítását és hogy idegenek járkáljanak személyes életterében.

Járt már úgy, hogy talált egy szakembert, ámde rosszul, hibásan végezte el a munkáját, majd eltűnt? Vagy már esetleg a megbeszélést után meg sem jelent a helyszínen?

Ha szerencsére nem, de nem is szeretne így járni és inkább megkímélné magát az ilyen kellemetlen eseményektől, keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén vagy töltse ki kapcsolati űrlapunkat, a gombra kattintva!


Miben is tudunk segíteni Önnek? 

  • Az előzetes felmérést követően személyre szabott részletes árajánlatot készítünk Önnek. Így nem kell tartania rejtett költségektől.
  • Minden felújítás előtt szerződéskötés történik, amely tartalmazza a felújítás befejezési idejét és az ütemek átadása utáni fizetés esedékességét. Egyszóval, előre tudni fogja mikor készül el otthona/ üzlethelyisége és mikor kell kiegyenlítenie a munkálatok költségeit!
  • Segítünk, ha nincs ötlete, hogyan is szeretné átalakítani otthonát/ üzlethelyiségét. Lakberendező és home stager kollégánk a rendelkezésére áll.

Egyes munkálatok részletes leírása